Perdormire
Струмица

Голем хуманитарен настан во Струмица за Елизабета Велкова!

20.12.2019 ќе се одржи голем хуманитарен предновогодишен настан во домот на АРМ Струмица со почеток во 18.15.час.да бидеме хумани за Елизабета Велкова од Прилеп и е со психичка пореметена состојба и со здраствени последици во самото здравје влез слободен ке има поставена кутија на самиот хуманитарен настан кој сака може да донира ви благодариме на ваше присуство и хуманост..