strumica denes logo

ГЛАВНО ИЗВЛЕКУВАЊЕ НА 21 ДЕКЕМВРИ: „БЕНЗОИЛ“ ЌЕ ЈА ДОДЕЛИ ГЛАВНАТА НАГРАДА – АВТОМОБИЛ VOLKSWAGEN POLO!

Автор:

Датум:

ноември 18, 2023

Автор:

Датум:

ноември 18, 2023

За сите потрошувачи кои ќе наполнат гориво со фискална од најмалку 1.000 денари, може да станат добитници на главната награда на 21 декември.

ГЛАВНА НАГРАДА: АВТОМОБИЛ VOLKSWAGEN POLO

Точете од најквалитетното гориво во градот на бензинските станици на БЕНЗОИЛ.