strumica denes logo

Германската компанија „ИСОЛЕ“ во Струмица вработува работници во погон и монтажер со работно искуство!

Автор:

Датум:

мај 3, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

мај 3, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Германската фирма Isole која има свој погон во околината на Струмица за производство на алуминиумски врати и прозорци за извоз, има потреба работник на следната позиција:

– РАБОТНИЦИ ВО ПОГОН
– МОНТАЖЕР СО РАБОТНО ИСКУСТВО

Заинтересираните да се пријават на следниот телефонски број: 078 589 191.