ГЕРМАНСКА КОМПАНИЈА ВО СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ХИГИЕНИЧАРКА!

септември 10, 2022

Германската фирма „Isole“ која има свој погон во околината на Струмица за производство на алуминиумски врати и прозорци за извоз, има потреба од работник на следната позиција:

– ХИГИЕНИЧАРКА

Заинтересираните лица може да го контактираат следниот телефонски број 074 227 229.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: