Perdormire
Струмица

Генерално чистење на просторот околу “Кванташки пазар“

Home

Работната едница “Одделение за Комунална хигиена“ при Јавното претпријатие за комунални дејности “Комуналец“ вчера, 22 јули 2019 год, понеделник, извршија чистење и отстранување на целиот биоразградлив, кабаст и друг вид на отпад на просторот околу “Кванташки пазар“.