strumica denes logo

ФЗОМ во Струмица бара Албанец за раководител на подрачна служба

Автор:

Датум:

октомври 4, 2018

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

октомври 4, 2018

Категории:

Струмица

Фондот за здравство на Република Македонија преку оглас поставен на нивната официјална страница, бара да вработи  раководител на подрачна служба во Струмица, но тој мора да биде Албанец. Освен во Струмица, Албанци-раководители се бараат и во Штип и Кратово.

Целосниот оглас може да го погледнете ОВДЕ.