Home

Perdormire
Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ТИАНДЕ-СТРУМИЦА ПРОСЛАВИ ДВЕ ГОДИНИ УСПЕШНО ПОСТОЕЊЕ, СТРУМИЧАНИ СЕ’ ПОВЕЌЕ ЗАДОВОЛНИ ОД РУСКИОТ ЕКО БРЕНД!

Home

ТианДе-Струмица прослави две години успешно постоење. Во овие 2 години голем број на корисници на производите од компанијата ТианДе со задоволство коментираат за резултатите од нив. Ќе слушнете коментар од типот :
– Од тој крем си ја чувствувам кожата како ми диши
– Oд овој шампон престана да ми се мрси косата толку брзо
– Oд тој шампон ми се појавија многу “бебешки” влакна и косата ми стана погуста
– Oд чајот што го пиев за еден месец “влегов” во фармерките што лани не можев да ги облечам
Итн…

Искрени честитки од тимот на Струмица Денес!