Perdormire
Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Серија овчја плацента од ТианДе-Креми за сите возрасти!

Home

 

Контакт:077 59 69 69

Серија ✅ Овча плацента ✅ од ТианДе
– Плацентата – врзувачки орган во организмот на мајката со плодот кај цицачите и човекот во периодот на развој.
Таа е складиште на биолошки активни материи и микроелементи.
🔘 Екстракт од плацента
– единствен природен комплекс кој содржи протеини , аминокиселини , јаглехидрати , липиди , ензими , незаситени масни киселини , витамини и минерали.
Тој е моќен имунолошки стимулатор ,
кој има благотворно влијание врз клеточната имуномодулација и блокира слободните радикали (една од причините за стареење на клетките)
🔘 Во неговиот состав влегува коензим Q10
– потенцијален извор на енергија и моќен антиоксидант .
Важен дел од плацентата
🔘 Екстракт – Глукан ,
преку кои се засилува синтезата на колаген и еластин на кожата. Во овој богат природен комплекс влегуваат и нуклеинска киселина , будење генетска меморија .

Козмецевтичките средства во плацентата серија TianDe :
✔ ја чистат кожата идеално од сите нечистотии и мрсни депонии ;
✔ имаат значителен лифтинг ефект ;
✔ имаат биостимулирачки ефект врз клетките на кожата ;
✔ стимулираат синтезата на сопствен колаген ;
✔ добро ја потхрануваат и хидратираат кожата ;
✔ подобруваат циркулацијата во горните слоеви на кожата , што доведува до зголемување на животниот тонус ;
✔ намалуваат воспаление и оток ;
✔ прават обновување на функциите на кожата ;
✔ поседуваат антиоксидантни и имуностимулирачки својства.

Оваа серија може да биде корисна за жените од секоја возраст со кожа склона кон сувост.
Може да ја користите оваа козметика и на 20 години , бидејќи плацентиот екстракт ја зголемува отпорноста на кожата против агресивни влијанија на животната средина . Сепак , на оваа возраст се уште се големи сопствените заштитни сили и нема голема потреба да се вклучат дополнителни стимулативни агенти .
Кај 30 -годишниците, брчките стануваат видливи . Важно е да се започне борбата со нив уште од првиот ден на нивното настанување и спречување на продлабочувањето им .
Благодарение на револуционерните откритија во областа на козметологијата и производство на козметички средства , составот на кои се ” сродство ” за кожата , имате сите шанси да се запре појавата и интензивирањето на веќе генерираната брчки , како и за долго да ја смените својата убавина .