(ФОТОГАЛЕРИЈА) ПАТОТ КАЈ „КВАНТАШКИ“ И ПАТОТ ВО СЕЛО САРАЈ Е ВИСТИНСКА КАТАСТРОФА, ГРАЃАНИТЕ РЕАГИРААТ ДЕКА СЕ ЗАБОРАВЕНИ ОД ВЛАСТИТЕ!

мај 18, 2019

Во порака на Струмица Денес пристигнаа фотографии од повеќе разочарани граѓани кои велат дека се целосно заборавени од властите! Патот кај „Кванташки“ и патот во Сарај навистина не личи на пат…Граѓаните велат дека нивните автомобили веќе се целосно оштетени од дупките кои не се санираат и покрај поплаките. Во продолжение погледнете ги фотографиите:

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ