Perdormire
Босилово Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ПАТОТ КАЈ „КВАНТАШКИ“ И ПАТОТ ВО СЕЛО САРАЈ Е ВИСТИНСКА КАТАСТРОФА, ГРАЃАНИТЕ РЕАГИРААТ ДЕКА СЕ ЗАБОРАВЕНИ ОД ВЛАСТИТЕ!

Во порака на Струмица Денес пристигнаа фотографии од повеќе разочарани граѓани кои велат дека се целосно заборавени од властите! Патот кај „Кванташки“ и патот во Сарај навистина не личи на пат…Граѓаните велат дека нивните автомобили веќе се целосно оштетени од дупките кои не се санираат и покрај поплаките. Во продолжение погледнете ги фотографиите:

  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif