Home

Perdormire
Струмица

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: ГРАДОТ ДОБИ СПЕЦИЈАЛИЗИРАН МАРКЕТ ЗА ОВОШЈЕ, ЗЕЛЕНЧУК И ЗДРАВА ХРАНА!

Home

Струмица конечно доби специјализиран маркет за овошје, зеленчук и здрава храна!

ТИ-ДИ ФРУТИ на струмичани ќе им понуди навистина здраво и свежо овошје и зеленчук, бидејќи здравата исхрана му е секогаш потребно на нашето тело, нели?

ТИ-ДИ ФРУТИ може да ги пронајдете на улицата „Моша Пијаде“ бр.54 или населба „Карпош“ – Струмица.

Повелете и уверете се самите во квалитетот кои тие го нудат. Во продолжение погледнете ги фотографиите: