(ФОТО) ВТОР СЛОЈ АСФАЛТ НА ДЕЛ ОД БУЛЕВАРОТ „ЛЕНИНОВА“ ВО СТРУМИЦА!

септември 6, 2019

Градоначалникот на Струмица Коста Јаневски на својот официјален фејсбук профил напиша дека се реализирани планираните активности. На дел од булеварот „Ленинова“ се става втор слој асфалт!

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: