(ФОТО) УКРАДЕНА БУКВА ОД СПОМЕНИКОТ НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ВО СТРУМИЦА, СЕГА Е Г’ЦЕ ДЕЛЧЕВ!

ноември 2, 2019

Ја снема буквата О од споменикот на Гоце Делчев во Струмица која најверојатно е украдена. Гоце стана Г’це Делчев. Ова не е прв пат да се крадат буквите од споменици во Струмица. Пред неколку години исто така беа украдени и букви од споменикот на Борис Трајковски во Струмица!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: