Home

Perdormire
Струмица

(ФОТО) У СТРУМИЦА НА ПЛОШТАДО: СТРУМИЧКИОТ ПЛОШТАД ДОБИ „СЕПАРЕ“

Home

Видовме баш се’ во нашиот град, па ете нашиот плоштад во Струмица конечно си доби и свое „сепаре“, бидејќи навистина уште тоа фалеше. ^_^