strumica denes logo

(ФОТО) Синоќа се отвори најголемото летно диско во нашата Струмица!

Автор:

Датум:

јуни 13, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јуни 13, 2019

Категории:

Струмица

Конечно познатиот клуб Индустриал си го најде своето место во Индустриска зона Север. Долгото лето пред нас не очекуваат прекрасни забави во прекрасен амбиент под отворено небо! Ве очекуваме сите заедно да запишеме една убава прва сезона која ќе биде за паметење и раскажување!