strumica denes logo

(ФОТО) ПРОДАЖБА НА СТАНОВИ НА ТОП ЛОКАЦИЈА ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јуни 27, 2023

Автор:

Датум:

јуни 27, 2023

На продажба се три нови станови ( два четирисобни од 104 м2 и еден
трособен од 106 м2).

Становите се во мала зграда од Пр+2+Пк со вкупно 4 станови.

Ќе бидат вселиви до крајот на декември оваа година.

Локација: Во близина на центарот на градот на ул.Никола Тесла бр.5,
наспроти “синото игралиште” и СВР Струмица.

КУПУВАЧОТ НЕМА ОБВРСКА ЗА АГЕНЦИСКА ПРОВИЗИЈА!

– Лист за предбележување на градба,
– Можност за купување со станбен кредит во повеќе банки.

Повеќе информации за понудата на следниот телефон за контакт:+389 70 346 771