(ФОТО) ПОГЛЕДНЕТЕ КАКО ИЗЛЕДАШЕ СТРУМИЦА ОД ВИСОКО КОГА ПОВЕЌЕ ДЕЛОВИ ВО СТРУМИЦА БЕА БЕЗ СТРУЈА

ноември 24, 2019

Околу 5 часа повеќе делови од Струмица беа без струја. Погледнете како изгледаше сето тоа од високо.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: