(ФОТО) ПАРИЧКА СЕ КРШЕШЕ И НА БУЛЕВАР МАРШАЛ ТИТО ВО СТРУМИЦА – СОПСТВЕНИЧКАТА НА „КАЗАНОВА“ Е СРЕЌНИЧКАТА!

јануари 13, 2020

Традицијата продолжи и на Булеварот Маршал Тито во Струмица, односно и таму се кршеше лебче со паричка.

Среќната добитничка беше сопственичката на сендвичара „Казанова“. Честитки!

 

 

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

СЛИЧНИ ВЕСТИ