Home

Perdormire
Струмица

(ФОТО) ПАЛАЧИНКИТЕ И ВАФЛИТЕ НА АЛЕКС АЈС, СТАНАА ВИСТИНСКИ ТРЕНД ВО СТРУМИЧКО!

Home

Алекс Ајс Ви ги претставува најновите, најдобрите и највкусните десерти на нашиот пазар. Голем избор на американски , вафли и нутела палачинки. Еднинственото место каде може да си ги остварите вашите потреби за десерт. Секој ден нова иновација и декорација за нашите клиенти.Кој пробал знае. Локација Ново Село, стара чаршија.
Тел за контакт-078820795
Facebook – Alex-Ajs
Instagram – aleks_ajs
Само еден може да биде број #1
Најдобриот тим на едно место!!!