Home

Perdormire
Реклама Струмица

(ФОТО) ОГЛАС ЗА РАБОТА: ПИЦЕРИЈА „ПАРК“ СО НОВА ЛОКАЦИЈА ВО ДАБИЛЕ – ВРАБОТУВААТ ЕДНО ЛИЦЕ ЗА РАБОТА НА ШАНК, КЕЛНЕР И РАБОТНИК/ЧКА ЗА ВО КУЈНА!

Home

Пицерија „ПАРК“ со нова локација во Дабиле на излезот кон Босилово и имаат потреба од зголемување на персоналот. Се бараат:

– РАБОТНИК/ЧКА ЗА РАБОТА НА ШАНК
– КЕЛНЕР/КА
– РАБОТНИК\KA ЗА РАБОТА ВО КУЈНА

Сите заинтересирани за подетални информации да се јават на: 070 347 976