(ФОТО) НАЈГОЛЕМОТО ШТРКОВО ГНЕЗДО ВО ЕВРОПА СЕ НАОЃА ВО МАКЕДОНИЈА!

мај 14, 2023

Дали знаевте дека најголемото штрково гнездо во Европа, чија височина е 3,2 метри се наоѓа на покривот на Задружниот дом во Чешиново. Фотографијата е веднаш под текстот.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

СЛИЧНИ ВЕСТИ