Home

Perdormire
Струмица

(ФОТО) „LIFE CAFE“ ГО ПРОСЛАВИ СВОЈОТ ПРВ РОДЕНДЕН – БЕШЕ ОРГАНИЗИРАН И ТУРНИР ВО БИЛЈАРД!

Home

Синоќа „LIFE CAFE“ кој се наоѓа во срцето на „Чешел“ пазарот во Струмица, го прослави својот прв роденден. Исто така беше организиран и турнир во билјард во кој за најдобрите следуваа парични награди. Од „LIFE CAFE“ велат дека во иднина следуваат многу изненадувања и уште организирани турнири во билјард. Во продолжение погледнете дел од фотографиите: