strumica denes logo

(ФОТО) ЛАЖЕН ФЕЈСБУК ПРОФИЛ ДО СТРУМИЦА ДЕНЕС: ИМИЊАТА НА КОСТУРНИЦАТА СЕ ИЗБРИШАНИ, АКЦИЈАТА ЌЕ БИДЕ ДОВРШЕНА УТРЕ!

Автор:

Датум:

октомври 11, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

октомври 11, 2019

Категории:

Струмица

Откако денеска објавивме дека повеќе деца со спреј ги напишале нивните имиња на ѕидовите на Спомен Костурницата во Струмица, пред малку од лажен фејсбук профил пристигнаа фотографии на кои јасно се гледа дека имињата повеќе ги нема.

Фејсбук профилот напиша дека акцијата ќе биде довршена утре.