strumica denes logo

(ФОТО) ДОЗА ВИТАМИНИ ЗА УБАВ ДЕН: СТРУМИЧАНИ СЕ ПОВЕЌЕ ЗАДОВОЛНИ ОД НОВИТЕ ПРИРОДНО ГАЗИРАНИ МИНЕРАЛНИ ВОДИ „АВШАР“ ДОСТАПНИ НИЗ СИТЕ КАФУЛИЊА И РЕСТОРАНИ!

Автор:

Датум:

март 7, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

март 7, 2019

Категории:

Струмица

Скоро еден месец откако новите природно газирани менрални води со најубавите овошни вкусови се достапни во Струмица, а на социјалните мрежи секојдневно може да се забележат фотографии од струмичани кои не ги кријат пофалбите за „Авшар“ кои се достапни низ сите кафулиња и ресторани во градот. Примете доза витамини за убав ден!

Продажба и дистрибуција ТОП БРЕНД КФК Дооел Струмица!
тел.071 343 101
еmail:topbrend@yahoo.com