(ФОТО) ДЕЛ ОД ГОДИШНИОТ КОНЦЕРТ НА ЦЕНТАРОТ ЗА БАЛЕТСКА УМЕТНОСТ „REVERENCE”

јули 2, 2019

 

ОЛГИЦА ИЛИЕВА:

’’Концертот кој со нетрпение го очекувавме цела година, се воздигна на скроз друг левел. Темите кои ги имав подготвено за овој концерт беа со цел да ја пренесеме реалната слика за тоа во каква средина живееме и што не опкружува, што треба да направиме за да имаме подобро утре. Темите беа доста чувствителни за малите изведувачи, но и за публиката. Играчите кои вложија многу труд, тоа го пренесоа на најдобар начин! Кореографиите беа исполнети со добра техника, впечатливи движења, глума и многу емоции. Публиката која беше во доста поголем број покажа големо задоволство и имаше многу позитивни реакции!
Само да напоменам дека уписите за новата учебна година која ќе стартува од први Септември се веќе во тек, можете да ме контактирате на страната на facebook.’’

Фото:Столе Ангелов

Ментор: Олгица Илиева

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: