Perdormise
Струмица

(ФОТО) „БЕТОВЕНОВА“ ВЕЧЕРВА КОНЕЧНО ДОБИ НОВ АСФАЛТЕН СЛОЈ!

Вечерва нов асфалтен слој беше ставен на улицата ,,Бетовенова” на потегот од црквата ,,Св.15 Тивериополски Свештеномаченици” до мостот со улицата ,,Бошко Буха” на површина од 2.000 метри квадратни.