strumica denes logo

(ФОТО 8) РУБРИКА: „Струмица е трчањето до Свети Илија“

Автор:

Датум:

април 13, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

април 13, 2019

Категории:

Струмица

Осми ден од новата рубрика на Струмица Денес насловена „Струмица е…“. Целта на овој проект е преку фотографии да бидат прикажени убавините на нашата Струмица. Во продолжение погледнете ја фотографијата: