strumica denes logo

(ФОТО 1) РУБРИКА: „СТРУМИЦА Е УТРИНСКИОТ МИРИС НА ЕКЛЕРИ ОД БИСЕР“

Автор:

Датум:

април 4, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

април 4, 2019

Категории:

Струмица

Како што најавивме претходно, од денес па во наредните 30 дена, портал Струмица Денес ќе објавува секојдневно по една фотографија како дел од новата рубрика насловена „Струмица е…“ Во продолжение погледнете ја првата фотографија: