ФЕЈСБУК СТАТУС НА МИТКО БОЈАЏИСКИ: СЕ ПАРКИРА БЕЗ ДА ПЛАТИ, А ПОТОА САМ СИ ГО ИЗВАДИ БЛОКАТОРОТ И ПОМИНА НЕКАЗНЕТО!

септември 25, 2019

ФЕЈСБУК СТАТУС НА МИТКО БОЈАЏИСКИ: 

Само што бев сведок на криминален акт. Еден несовесен возач се паркира без да плати.

Казнената експедиција веднаш дојде и му ја блокира колата.

Несовесниот кога се врати, прво се шокира но веднаш потоа ги засука ракавите и се заангажира околу блокаторот.

После пет минути остана само ова што го гледате.

Го замолив несовесниот да ми го каже рецептот но рече дека сега брза, имал состанок, друг пат. Не, бе, од нас не бива држава!

Овде може да ја погледнете оригиналната објава: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1139487769584357&set=a.387380438128431&type=3&theater

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: