strumica denes logo

ЕЛИ ПАНОВА ОД СТРУМИЦА И ДАЈАНЧО ЕФТИМОВ ОД ОПШТИНА ВАСИЛЕВО СЕ МЕЃУ ДЕСЕТТЕ НАЈАКТИВНИ ПРАТЕНИЦИ ВО МАКЕДОНИЈА!

Автор:

Датум:

октомври 13, 2023

Автор:

Датум:

октомври 13, 2023

Пратениците од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Ели Панова од Струмица и Дајанчо Ефтимов од општина Василево, се меѓу десетте најактивни пратеници во собранието на Република Макеоднија. Панова и Ефтимов најдолго се задржале на собраниската говорница во периодот јануари-јуни 2023. Анализата е спроведена од институтот за демократија!