strumica denes logo

ЕЛЕУСА-ФОНДАЦИЈА ПОДЕЛИ ВКУПНО 10.000 ОБРОЦИ ДОСЕГА – НИВНАТА ХУМАНА МИСИЈА ПРОДОЛЖУВА ПОНАТАМУ!

Автор:

Датум:

април 10, 2023

Автор:

Датум:

април 10, 2023

ЕЛЕУСА ФОНДАЦИЈА:

👉👉👉Веќе 10.000 оброци се поделени на нашиот пункт пред храмот на Св. Вмч. Димитриј и Св. Григориј Палама, од страна на нашите волонтери и свештениците од Струмичката епархија.

❤❤❤Благодарност од се’ срце на сите хумани сограѓани, ресторани и фирми од Струмица кои донираат средства за секојдневно да обезбедиме по 70 тополи оброци за најзагрозените наши браќа и сестри од нашиот град.

Се надеваме дека ваквата човечност и хуманост ќе продолжи да живее меѓу сите нас и дека нема да ги оставиме овие луѓе на кои сме им најпотребни.

❤Бог да ги награди и да им возврати според Својата Милост на сите оние кои станаа дел од нашето хумано семејство и кои секојдневно ја подржуваат нашата Фондација.