ЕЛЕНА ЛУКА ГО ПРОШИРУВА ТИМОТ ВО СТРУМИЦА: СЕ ВРАБОТУВААТ ШИВАЧКИ!

февруари 12, 2024

ЕЛЕНА ЛУКА, РАСПИШУВА КОНКУРС ЗА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА:

– ШИВАЧКИ ВО СТРУМИЦА

ТЕЛЕФОН ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ: 070 368 103 Горан Митров

МЕЈЛ: goran.mitrov@elenaluka.mk

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: