Home

Perdormire
Струмица

Екслузивно карневалско доживување во GOSSIP CAFE!

Home

Следете ја карневалската парада во пријатен и празничен амбиент и уживајте во вечерта со целосен поглед и одлична музика 🎭🎡✨🎉
Бидете во центарот на случувањата, а сепак без карневалските турканици.

GOSSIP CAFE 📌 Во срцето на Струмица