strumica denes logo

ЕКСКЛУЗИВНО: ВО ЗАВРШНА ФАЗА ПРОЕКТОТ ЗА ДВАТА СТАЦИОНАРА ЗА БЕЗДОМНИ ЖИВОТНИ, ИЗВРШЕНО ПРИМОПРЕДАВАЊЕ НА ДВЕ ВОЗИЛА ЗА ЗАЛОВУВАЊЕ И ТРАНСПОРТ НА КУЧИЊАТА!

Автор:

Датум:

јуни 30, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јуни 30, 2019

Категории:

Струмица

Финишира проектот за изградба на два стационара за бездомни животни во Југоисточниот плански регион во Струмица и Валандово. Извршено е примопредавање на двете возила за заловување и транспорт на кучињата скитници во регионот.