Perdormire
Струмица

ЕКСКЛУЗИВНО: СТРУМИЧАНЕЦОТ ВАСИЛ ГАРВАНЛИЕВ ЌЕ ЈА ПРЕТСТАВУВА МАКЕДОНИЈА НА ЕВРОВИЗИЈА!

Најдобри во спортот, но и во музиката! Струмичанецот Васил Гарванлиев ќе ја претставува нашата земја МАКЕДОНИЈА на Евровизија 2020 која оваа година ќе се одрржи во Холандија или поторно во Ротердам! Се надеваме дека токму оваа година Македонија ќе го доживее најголемиот успех досега кога се работи за настапите на Евровизијата. НАПРЕД ВАСИЛ, ЧЕСТИТКИ!