strumica denes logo

(ЕКСКЛУЗИВНО) ГЕРИ НИКОЛ ЌЕ НАСТАПИ НА ПРВАТА ВЕЧЕР НА СТРУМИЦА ОПЕН ФЕСТ 2019!

Автор:

Датум:

август 5, 2019

Автор:

Датум:

август 5, 2019

Официјалната страница на Струмица Опен Фест објави дека  на големата фестивалска сцена ќе се појави и уште едно познато име на музички изведувач од овие простори – Гери Никол.

Дваесетиеден годишната пејачка со потекло од Варна, ќе настапи на првата фестивалска вечер. Неколкуте нејзини хитови се добро познати на младата публика, па оттаму и одлуката таа да се појави како гост изненадување.