strumica denes logo

ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ ВО НЕДЕЛА ЗА 650 ДЕНАРИ ВО „НЕА КАЛИКРАТИА“ И „НЕА ФЛОГИТА“ – ПАТУВАЈТЕ СО „АСТРАИОН“ – СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јули 10, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јули 10, 2019

Категории:

Струмица

🌊🌴☀️ Eднодневно капење во Неа Каликратиа и Неа Флогита. Сонце, плажа и највкусното гиро ве очекуваат во еден поинаков ден од неделата!!!

📌 Термин:
14.07.2019 – Недела
➡ Поаѓање во раните утрински часови

Цена: 650 денари

Резервации на тел:📱 070 643 492 ;☎️ 034 609 209
или во Агенција ” ASTRAION ” на ул. Благој Јанков Мучето бр. 5, веднаш спроти книжара ”Култура”