strumica denes logo

ЕДЕН ОД НАЈБАРАНИТЕ ИЗВЕДУВАЧИ ВО РЕГИОНОТ ВО ПЕТОК ВО „АВАТАР“, COBY ВЕТУВА ОДЛИЧНА ЗАБАВА!

Автор:

Датум:

септември 25, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

септември 25, 2019

Категории:

Струмица

🗣️ 🅰️ ватарци, програмата за викендот е следна 👇

📍 #петок – #COBY (#Serbia) – Во моментов еден од најбараните рапери во регионов, кој има дуетски песни со сите поголеми музички имиња на балканов како што се Реља, Сенида, Цвија, Јала Брат & Буба Корели, Мили, Наташа Беквалац и уште многу други.

❗🅰️VATAR – #ThePlaceToBe❗