ЕДЕМ ВЕЛНЕС ЦЕНТАР ВРАБОТУВА ФИЗИОТЕРАПЕВТ/КА ИЛИ МАСЕР/КА СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

февруари 4, 2022

Едем Велнес Центар ВРАБОТУВА ФИЗИОТЕРАПЕВТ/ КА или МАСЕР/ КА, со или без работно искуство. Кандидатите кои ќе бидат примени добиваат специјална обука по ЕДЕМ метода!!!

Сите заинтерсирани кандидати можат да испратат CV на marjan.dimitriev@gmail.com или јавете се на 071 660 046 да закажете интервју.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ