Perdormise
Струмица

ДВАТА ШАНКА НА „ЛЕВЕЛ“ НА САМО ДЕСЕТИНА МЕТРИ ОД ГЛАВНАТА СЦЕНА НА СТРУМИЦА ОПЕН ФЕСТИВАЛ!

И ова лето 2019 градот под царевите кули е сведок на осмото издание на Струмица Опен Фестивал. Не се потребни зборови за програмата, не се потребни зборови за локацијата, двата шанка на спорт кафе Левел на само десетина метри од главната сцена нека бидат местото на вашето фестивалско опуштање.