strumica denes logo

„ДУОДЕНТ ПРО“ – СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД СТОМАТОЛОШКА СЕСТРА АСИСТЕНТ СО ЗАВРШЕНО СРЕДНО МЕДИЦИНСКО ОБРАЗОВАНИЕ!

Автор:

Датум:

август 25, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

август 25, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Стоматолошкиот центар „ДУОДЕНТ ПРО“ има потреба од стоматолошка сестра асистент со завршено средно медицинско образование (медицинска сестра, акушерка, лаборант, забен техничар, фармацевт, физиотепавет). Заинтересираните кандидати може да се пријават на следниот телефонски број: 070-331-388