ДОМОТ ЗА СТАРИ ЛИЦА „СВЕТИ ЈОВАН“ ВРАБОТУВА НЕГУВАТЕЛКИ!

декември 14, 2022

Вработување во Струмица. Домот за стари лица „Свети Јован“ има потреба од НЕГУВАТЕЛКИ. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 072 557 001.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: