ДОКОЛКУ СТЕ ВРАБОТЕНИ И САКАТЕ ДОПЛОНИТЕЛЕН ПРИХОД ОД 14.000 ДО 42.000 СО ТРИ ЧАСА РАБОТНИ ДНЕВНО, ТОГАШ ПРИЈАВЕТЕ СЕ!

септември 6, 2019

Ако сте врaботени и сакате дополнителен приход од 14 000-42 000 ден месечно со работа максимум 3(три) часа дневно, пријавете се за интервју на телефонскиот број – 070 38 77 81. Кандидатите треба да имаат ССС положено Б категорија и сопствен автомобил за работа.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: