До крајот на оваа седмица ќе се задржи сончевото време – од понеделник се очекува пад на дневната температура и дожд!

октомври 11, 2023

До крајот на оваа седмица ќе се задржи сончево време со студени утра, а релативно топло преку денот. Промена на времето со локален дожд и опаѓање на дневната температура се очекува во понеделник.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: