ДНК ВО СТРУМИЦА ВО РЕСТОРАН „ШАЛОМ“ НА 17 НОЕМВРИ ВО ПЕТОК!

ноември 15, 2023

Дуото кое секогаш знае како да направи добра забава. ДНК во петок на 17 ноември доаѓаат во Струмица во ресторан „Шалом“. Влезот е бесплатен!

РЕЗЕРВИРАЈТЕ НА: 070 324 222 И 034 340 340

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: