ДЕВОЈЧИЊАТА ОД СТРУМИЧКО СЕ ПРОНАЈДЕНИ ЖИВИ И ЗДРАВИ – ГОЛЕМА БЛАГОДАРНОСТ ДО СИТЕ!

мај 9, 2023

Голема благодарност до органите за безбедност и до сите оние кои споделија за девојчињата од струмичко. Пред малку се пронајдени живи и здрави во Скопје. Информацијата за Струмица Денес ја потврди и еден од таткото на девојчињата!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ