Home

Perdormire
Струмица

ДЕНЕСКА ОКОЛУ 5.000 УЧЕНИЦИ ОД ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА ДОБИЈА ПО ЕДНО ЈАБОЛКО, СО ТОА ЗАПОЧНА РЕАЛИЗАЦИЈАТА НА ПРОЕКТОТ!

Home

Околу 5.000 ученици од сите основни општински училишта денеска добија по едно јаболко. Со тоа започна реализацијата на проектот Здрав оброк за секое дете.