Perdormire
Струмица

ДЕНЕСКА И УТРЕ ПРЕД „ГЛОБАЛ“ ЌЕ СЕ ДЕЛАТ БЕСПЛАТНИ ВЛЕЗНИЦИ ЗА СВЕТАТА ЛИТУРГИЈА СО ПАПАТА ФРАЊО ВО СКОПЈЕ!

Home

Денеска и утре со почеток од 09:00 часот па се до 17:00 часот, пред „Глобал“ во Струмица ќе се делат бесплатни влезници за светата Литургија со папата Фрањо на плоштадот „Македонија“ во Скопје на 7 мај.