Perdormire
Струмица

ДЕНЕСКА АРЕА И ДАКТИЛИ НА СОФ 2019 ВО СТРУМИЦА!

АРЕА и ДАКТИЛИ ќе го забрзаат #ритамотнаградот ова лето!

На сцената на Чешмичката на 10 август со почеток од 21:00 часот ќе уживаме со музиката од првиот рок албум на ДАКТИЛИ (Ставре, Столе, Душко и Милан).

Вистинскиот македонски рок доаѓа на #соф2019 со долгоочекуваниот настап на АРЕА. „Фреквенција на љубовта“, „Колку ми значиш“, „Сите мои слики“, „Дозволи ми“, „Одведи ме“… Ветуваме дека тоа ќе биде концерт на кој ништо нема да недостасува!

Бидете дел!