„ДЕН НА ПРАЗОТ“ И ОВАА ГОДИНА ВО ГРАДАШОРЦИ – ЗА ЗАБАВАТА ЌЕ СЕ ПОГРИЖИ НЕЗАМЕНЛИВАТА АДРИЈАНА ЈАНЕВСКА!

октомври 25, 2023

Славе Андонов, градоначалник на општина Василево:

Задоволство е заедно со Andrijana Janevska да Ве поканиме на манифестацијата ,,Ден на Празот” на ден 05.11.2023 (Недела) 12 часот во Градашорции, заедно да уживаме во изведба на наши македонски песни и секако во специјалитетите од праз подготвени од рацете на нашите вредни домаќинки #Василево.

☝️ Се гледаме во Недела, 05.11.2023 (Недела) 12 часот !

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

СЛИЧНИ ВЕСТИ